ÖDEMİŞ BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ONLİNE ÖDEME SAYFASI

Ödemiş Belediyesi sınırları içerisinde sahip olduğunuz konutl ve işyerleri için Emlak Vergisi birinci taksidini 31 Mayıs tarihine kadar ödeyebilirsiniz. Ödemiş Belediyesi Emlak Vergisi ödemelerinizin 2. Taksidini 30 Kasım tarihine kadar yapabilirsiniz. Ödemiş Belediyesi tarafından hizmete online borç ödeme sistemi sayesinde borcunuzu aşağıdaki butona tıklayarak ödeyebilirsiniz.

Ödemiş Belediyesi sınırları içerisinde ikamet eden konut ve işyeri sahipleri, vergi ödemelerini gerçekleştirmek için güvenli ve hızlı bir tahsilat yöntemi olan Online Borç Ödeme sistemlerini kullanmaktadırlar. Ödemiş Belediyesi Emlak Vergisi 1. ve 2. taksit ödemelerini internet vasıtası ile yapmak için aşağıdaki ödeme linkini kullanabilirsiniz.

Artık Online Belediye Hizmeti ile yalnızca Emlak Vergisi ödemelerinizi değil, daha bir çok işlemi bilgisayarınızdan cep telefonunuzdan yapmanız mümkün. Arsa m2 fiyatlarının ve inşaat maliyetlerinin sorgulanması, adrese sayalı imar durumunun sorgulanması, bölgede o akşam nöbetçi olan eczanelerin listesi. Ödemiş belediyesine ait imar durumu ve Ödemiş Belediyesi Rayiç Değeleri sorgulamaları, belediyenin güncel ihale ilanları, Ödemiş Belediyesi Ruhsat Sorgulama İşlemleri .
Ödemiş Bel. sınırları içinde evlenecekler için nikah rezervasyonu yapma ve salon sorgulama işlemleri sunulan hizmetler arasındadır.
Çevre Temizlik vergilerindeki son durum, Ödemiş Belediyesine yapılan tüm ödemeler ve tahsilatlar. Ödemiş Belediyesi e-imar sistemi de bu kapsamda sunulmaktadır.

ÖDEMİŞ BELEDİYESİ

Adres:Cumhuriyet Mh. Atatürk Cd. No:14 Ödemiş / İZMİR
Tel: 0 232 545 10 10

Şehir: 
İlçe: 
Vergi Türü: 

İlgili Yazılar

BALÇOVA BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ÖDEME SAYFASI

Balçova Belediyesi Emlak Verginizi online olarak ödemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Balçova Belediyesine yapılması gereken Emlak Vergisi 1. Taksit ödemeleri için son ödeme tarihi 31 Mayıs olarak açıklandı. Emlak vergisi ödemelerinizin ikinci ve son kısmını her yıl 30 Kasım tarihine kadar ödeyebilirsiniz.

KEMALPAŞA BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ONLİNE SORGULAMA

Kemalpaşa Belediyesi tarafından her yıl düzenlü olarak tahsil edilen ve birinci taksit son ödeme tarihi 31 Mayıs olarak açıklanan Emlak Vergisi ödemelerinizi son güne bırakmadan yapmayı unutmayınız. İkinci taksit Kemalpaşa Belediyesi Emlak Vergilerinizi Kasım ayının 30’una kadar tamamlayabilirsiniz.

BORNOVA BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ONLİNE SORGULAMA

Bornova Belediyesinin Emlak Vergisi 1. Taksit ödemeleri için son gün 31 Mayıs. Emlak Vergisi ödemelerinizi, belediyenize iki taksit halinde ödeyebilirsiniz. İkinci taksit Bornova Belediyesi Emlak Vergilerinizi Kasım ayının 30’una kadar tamamlayabilirsiniz. Diğer vergi ödemelerinde yapıldığı gibi, geciktirilen Emlak Vergisi borçlarına aylık ceza bedeli alınmaktadır.

KINIK BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ÖDEME VE SORGULAMA

Kınık Belediyesi sınırları içerisinde sahip olduğunuz konutl ve işyerleri için Emlak Vergisi birinci taksidini 31 Mayıs tarihine kadar ödeyebilirsiniz. İkinci taksit Kınık Belediyesi Emlak Vergilerinizi Kasım ayının 30’una kadar tamamlayabilirsiniz. Kınık Belediyesi Emlak Vergisi ödemelerinde cezalı duruma düşmemek için borç ödemenizi belirtilen son ödeme tarihinden önce tamamlayınız.

BUCA BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ SORGULAMA VE ÖDEME

31 Mayıs tarihinde sona erecek olan Buca Belediyesi Emlak Vergisi 1. Taksit ödemelerini vaktinden önce yapmayı ihmal etmeyiniz. İkinci taksit Buca Belediyesi Emlak Vergilerinizi Kasım ayının 30’una kadar tamamlayabilirsiniz. Emlak Vergisi ödemelerinizi, belediyenize iki taksit halinde ödeyebilirsiniz. Devlete yapmış olduğunuz tüm vergilerdeki gibi, Emlak Vergisi borçlarının da zamanında yapılması esastır.

KİRAZ BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ SORGULAMA VE ÖDEME

Birinci taksit Emlak Vergisi borç ödemeleri Kiraz Belediyesi tarafından 31 Mayıs tarihine kadar kabul edilecek. Emlak Vergisi ikinci ödemesi ise 30 Kasım’a kadar ödenebilmektedir. Emlak Vergisi ödemelerinde cezalı bir durumda olmamak ödemenizi son ödeme tarihinden önce yapınız.

ÇİĞLİ BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ÖDEME SAYFASI

Çiğli Belediyesi sınırları içerisinde sahip olduğunuz konutl ve işyerleri için Emlak Vergisi birinci taksidini 31 Mayıs tarihine kadar ödeyebilirsiniz. Emlak vergisi 1. taksidi Mart-Nisan-Mayıs ayının sonu, 2. taksidi Kasım ayının sonuna kadar 2 eşit taksit halinde ödenmekte olan Emlak Vergisi borç ödemelerinizi tek seferde tamamını ödeyerek de gerçekleştirebilirsiniz. Emlak Vergisi 2. Taksit borç ödemenizi 30 Kasım’a kadar tamamlayabilirsiniz.

MENDERES BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ÖDEME SAYFASI

Emlak Vergisi 1. Taksit tahsilatları 31 Mayıs son ödeme tarihine kadar Menderes Belediyesi tarafından yapılacak. İkinci taksit Menderes Belediyesi Emlak Vergilerinizi Kasım ayının 30’una kadar tamamlayabilirsiniz. Diğer vergi ödemelerinde yapıldığı gibi, geciktirilen Emlak Vergisi borçlarına aylık ceza bedeli alınmaktadır. Cezalı duruma düşmemek için Emlak Vergisi borcunuzu son ödeme tarihinden önce ödemelisiniz. Menderes Belediyesinin adres telefon e-belediye bilgileri aşağıda verilmiştir:

GAZİEMİR BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ ÖDEME

Birinci taksit son ödeme tarihi 31 Mayıs olan Gaziemir Belediyesi Emlak Vergisi borcunuzu belirtilen tarihten önce yapmanız gerekiyor. Gaziemir Belediyesi sınırları içerisinde yer alan konutlar ve işyerleri için Emlak Vergisi 2. Taksit borçlarının ödemeleri 30 Kasım tarihine kadar yapılabilecek. Belediye tarafından konut ve işyerlerine yönelik olarak alınan Emlak Vergisi her yıl taksitli olarak tahsil edilmektedir.

MENEMEN BELEDİYESİ EMLAK VERGİSİ İŞLEMLERİ

Menemen Belediyesinin 1. Taksit Emlak Vergisi ödemelerini son ödeme tarihi olan 31 Mayıs tarihinden önce yapmalısınız. Emlak Vergisi ödemelerinizi, belediyenize iki taksit halinde ödeyebilirsiniz. Peki Menemen Belediyesi Emlak Vergisi 2. Taksit ödemesi ne zamana kadar yapılacak diye soracak olursanız, bu sorunun cevabı 30 Kasım’dır.